NIEUWS en MEDIA

September 2015 | Lancering MIX & MATCH RELATIEGESCHENKEN

Vanaf nu kun je direct in de webshop je relatiegeschenk samenstellen en zélf de totaalprijs, de quotes, inhoud en het design kiezen!!

       

   


September 2015 | Inspiratiewenskaart als leukste SHOP adresje in FLOW magazine!

  


April 2015 | Er is weer een nieuwe Inspiratie Nieuwsbrief verschenen!

Inspiratiewenskaart staat op 9 mei 2015 op het FABULOUS WOMEN Event in de Grote Kerk te Den Haag! 

  • Leuke cadeau ideeen voor Moederdag op 10 mei! 
  • Een kortingsactie (22%!) voor Nieuwsbrief lezers.
  • Een tijdelijke aanbieding van de Gift Box You are a gift, van € 8,50 voor € 5,-! 

Wil jij ook de Nieuwsbrief ontvangen en gebruik maken van leuke kortingen? Meld je aan via de home page! 

 

 

 

 

 


Januari 2015| Inspirerend bericht van een klant over de Herken je Talent kaarten! 

Een ontzettend leuke reactie die ik met jullie wil delen. Minke mailde mij met de volgende reactie op de ontvangst van de Herken je Talent wenskaarten zoals hieronder afgebeeld. 

"De kaarten zijn binnen! Ik vind ze meer dan fantastisch! Graag wil ik je nog laten weten dat ik moeilijk een keuze kon maken uit je aanbod. Wat een prachtige en inspirerende producten! Vooral de hippe/ jonge uitstraling spreekt mij enorm aan, naast de inspiratie die het verder uiteraard ook brengt. 

De kaarten ga ik gebruiken voor mijn teams. Ik werk in het onderwijs, een MBO school. In 2016 krijgen we te maken met nieuwe regelgeving en nieuwe input voor hoe het onderwijs er uit moet gaan zien. Hiervoor heb ik een kick off bijeenkomst georganiseerd. De aftrap om hier naar toe te werken. Maar het is tevens de aftrap voor ons als team. Ik ben er nu voor het vierde jaar opleidingsmanager en de afgelopen jaren hebben we moeten gebruiken om elkaar te leren kennen. We kunnen nu verder op een dieper level.

Vandaar je kaarten met die prachtige vragen. Dat zijn de vragen waarvan ik wil dat de komende tijd over wordt nagedacht. Ieder moet hier voor zichzelf de antwoorden op gaan vinden. Ik denk dat we dan de juiste persoon op de juiste plek kunnen gaan inzetten en daarmee ons onderwijs veel en veel beter kunnen maken en het belangrijkste, interessanter en leuker voor de studenten. 
Met jouw kaarten viel alles op z'n plek voor mij". 


Funky X-mas Sunday Market 14 december 2014

Brrrrrrr wat was het koud!! Maarr met een heerlijk glaasje Gluwijn prima uit te houden. Een gezellige kerstsfeer op de markt!


7 september 2014 Sunday Market Amsterdam groot succes!

VIn de media - logo Sunday Market 2014.jpgoor de eerste keer hebben we meegedaan aan de Sunday Market en wat was het een heerlijke dag! Muziek, zon, lekker eten en heel veel leuke kraampjes om te shoppen. De zon scheen voluit op alle mooie kraampjes met handgemaakte spulletjes. Daardoor hebben we een hoop bezoekers gehad, mooie gesprekken gevoerd en nieuwe inspiratie opgedaan! Het leuke aan zo'n markt is dat je alle handgemaakte inspiratie kaarten, cadeaus en relatiegeschenken van dichtbij kunt bekijken. Hou de volgende Sunday Market in Amsterdam in de gaten, want Inspiratiewenskaart zal hier vaker gaan staan. 


10 mei 2014 Inspiratiewenskaart.nl op het Fabulous Women Event, Grote Kerk Den Haag! 

Fabulous Women is een event voor de hippe, trendy vrouw op het gebied van Beauty, Lifestyle, Culinair & Fashion.En wat was het ontzettend leuk! Mooie ontmoetingen, interessante gesprekken en veel hoop inspirerende vrouwen aan onze stand. Genoten! 


April 2014 Vermelding op Welovewebshops en Wat een leuke webshops.nl!  


Maart 2014 Vermelding op Ultimate Webshops & She Shops!

   


November 2013 Samenwerkingsverband gestart met Stichting Muses, Hét vrijwilligersnetwerk! 

Stichting Muses bereidt vrijwilligers voor die voor een project naar het buitenland gaan. Zij geven trainingen en verbinden vrijwilligers met projecten via hun eigen vrijwilligersnetwerk.  

Sichting Muses betekent inspiratiebron en dat is meteen de gemeenschappelijke doelstelling van Muses en Inspiratiewenskaart, anderen inspireren. Inspiratiewenskaart combineert reizen-fotografie met inspirerende teksten op haar kaarten en dat sprak Romy van Stichting Muses direct aan. Daarom heb ik speciaal voor de Muses vrijwilligers en relaties unieke kaarten mogen ontwerpen: de Kerstkaart 2013 en Verjaardagskaart 2014. Dat was het begin van onze samenwerking, die wordt vervolgd in 2014!  

 

 


Juli 2013 Ik ben geinterviewd door Iris Rutte van Vrouwenfavorites.nl!

Lees het hier..


April 2011 Artikel in regionale krant De Brug!!

 


2011 Persbericht Inspiratiewenskaart.nl live


2010 Mijn persoonlijke verhaal 'Geluk onder water' gepubliceerd in tijdschrift Happinez!

 

NIEUW

Heart in Business Inspiratiekaarten

Heart in Business inspiratiekaarten | 10 kaartjes in cadeauzakje

Heart in Business inspiratiekaartje | Curiosity | per 5 stuks

Ontwerp op maat

  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2021 Inspiratiewenskaart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel