Ontwerp op maat Bestelproces & Voorwaarden

Wil je een kaart en/of geschenk op maat laten ontwerpen door mij? Hartstikke leuk! Daarom geef ik hier uitleg over mijn werkwijze en de voorwaarden. 

Bestelproces 

 1. Als je de pagina's Ontwerp op maatOntwerp mogelijkheden en Prijzen leest, krijg je een compleet beeld van wat er allemaal mogelijk is.
 2. Je kunt meerdere wenskaarten of geschenken laten ontwerpen per keer. Per ontwerp is de minimale afname voor een kaart 25 stuks (maximum onbepaald) en voor een geschenk 10 stuks (maximum in overleg). 
 3. Heb je al een leuk ontwerp in de webshop gezien, maar wil je een andere inhoud of iets aanpassen aan het ontwerp?Dat kan ook. Let op: er gelden niet dezelfde prijzen als getoond in de webshop! 
 4. Heb je interesse? Dan vul je het contact formulier in met je wensen en vragen, waarna ik je zal mailen of bellen. Hierna mail ik je de opdrachtbevestiging met een samenvatting van jouw ontwerp-wensen, wat de totaalprijs wordt en de levertijd.  
 5. Na akkoord van jou, ga ik als volgt te werk: voor een wenskaart doe ik je maximaal 4 voorstellen per ontwerp in digitale versie en voor een geschenk max 2 voorstellen. 
 6. Uit deze voorstellen maak je een keuze. Mochten de ontwerpvoorstellen niet direct naar wens zijn en wil je er iets aan laten veranderen, dan is dat geen enkel probleem. Voor een kaart breng ik correcties aan met een maximum van 2 keer. Voor een geschenk is dat maximaal 1 keer.
 7. Op het moment dat je een uiteindelijke keuze hebt gemaakt mail ik je de factuur zoals overeengekomen. De bestelling wordt verwerkt op het moment dat het bedrag voldaan is.  
 8. De kaarten laat ik afdrukken door een derde persoon. Wanneer je hebt gekozen voor een geschenk-ontwerp, zal ik zélf alle geschenken met de hand maken.  
 9. De kaarten en/of geschenken zullen per pakketpost via PostNL worden verzonden. Mocht je in Amsterdam wonen zouden we ook een afspraak kunnen maken ter overhandiging. 

Voorwaarden

 • Prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten. 
 • Aangezien alle aangeboden producten op deze website handgemaakt worden en onderhevig zijn aan schommelende productie- en/of materiaalkosten, kunnen prijswijzigingen eenmaal per jaar doorgevoerd worden per de eerste maand van het jaar.
 • Let op: de prijzen getoond in de webshop gelden niet voor een Ontwerp op Maat. Zie de prijzen voor ontwerpen op maat. 
 • Let op: gratis verzending boven de € 50 van artikelen uit de webshop geldt niet voor een ontwerp op maat (voor Belgie en Duitsland > € 65).
 • Jij neemt in alle gevallen zélf de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat van de kaart. Er kan namelijk geen proefdruk worden geleverd. Mocht er sprake zijn van een drukfout of drukbeschadiging zal Inspiratiewenskaart zorgdragen voor een oplossing.  
 • Aangezien ik geen massa productie lever zit er een maximum aan het aantal cadeau blikjes dat ik kan leveren in verband met de voorraad op dat moment. Wat betreft de overige geschenken (doosjes, zakjes, enveloppen) zou het kunnen dat ze een iets langere levertijd hebben afhankelijk van de voorraad. Inspiratiewenskaart zal alle mogelijkheden met jou overleggen.  
 • Aangezien ik de geschenken met de hand maak kunnen er kleine verschillen zitten in de afzonderlijke exemplaren. Dat maakt ze natuurlijk uniek, maar je neemt er wel zélf de verantwoordelijkheid voor.
 • Nadat je hebt gekozen voor een definitief ontwerp dien je de factuur te betalen voordat ik de wenskaarten laat afdrukken en/of de geschenken met de hand maak. Betalen is mogelijk via vooraf overmaken. Na ontvangst van de factuur dien je het totaalbedrag van de bestelling over te maken naar IBAN rekening NL39INGB0005962296ING t.n.v. www.inspiratiewenskaart.nl. De bestelling wordt verwerkt op het moment dat het bedrag voldaan is.
 • Inspiratiewenskaart is niet aansprakelijk voor verlies en/of schade tijdens verzending van je order door PostNL.

Ontwerp op maat
Ontwerp mogelijkheden
Prijzen
Contact

In de spotlights

Inspiratie wenskaarten

Heart in Business inspiratiekaarten | 10 kaartjes in cadeauzakje

Bekijk de bijzondere achterkant!

Doe een wenskaarten setje cadeau!

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2021 Inspiratiewenskaart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel