MIX & MATCH

Stel je eigen cadeau of relatiegeschenk samen. Vanaf nu kun je direct in de webshop zélf het design en de inhoud kiezen.

       

STAP 1 Kies een quote

Kies een quote die past bij de gelegenheid of het doel van je relatiegeschenk. Er zijn acht verschillende quote-stickers over thema's als Samenwerking, Talent ontwikkeling, Mindfulness en Business spiritualiteit. De quote sticker wordt als 'boodschap' op je relatiegeschenk geplakt. Klik op een quote en volg de stappen.  

   

  

STAP 2 Mix & Match 

Nu kun je een relatiegeschenk kiezen met je favoriete design (verpakking). Er zijn 3 verschillende cadeauverpakkingen mogelijk: een cadeau envelop van bruin kraft papier, een transparant wit cadeauzakje en hippe cadeaublikjes. 

   

En nu Mixen & Matchen! Kies jouw favoriete mix van inspiratiekaartjes en stickers in de keuzelijst EN kies je favoriete kleur bindtouw (envelop), satijnen lint (zakje) of blikje. Dit kun je aangeven via de keuzelijst. Hierna kun je het 'aantal' geschenken aangeven dat je nodig hebt en direct door naar de winkelwagen om te betalen.

BEVESTIGING EN LEVERTIJD

Na betaling ontvang je z.s.m. een persoonlijke mail van ons om de levertijd af te stemmen. Dit is afhankelijk van het aantal benodigde geschenken, want de geschenken worden allemaal met de hand gemaakt. We proberen zo snel mogelijk te leveren. We maken de geschenken met zorg en aandacht, je hebt echt iets unieks in handen!

KLIK OP JE FAVORIETE QUOTE EN START METEEN!   

Geen zin in zelf samenstellen? Bestel dan hier onze kant en klare bestseller relatiegeschenken!

NIEUW

Heart in Business Inspiratiekaarten

Heart in Business inspiratiekaarten | 10 kaartjes in cadeauzakje

Heart in Business inspiratiekaartje | Curiosity | per 5 stuks

Ontwerp op maat

  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2020 Inspiratiewenskaart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel