Review Relatiegeschenken op maat

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Sandy Raboen Adviseur Evenementenbureau:

"Beste Catelijne, Het vinden van een origineel en symbolisch relatiegeschenk voor onze interne klanten is niet makkelijk. Tijdens een bezoek aan een Event in Den Haag vielen de inspirerende relatiegeschenken en cadeaus van jou direct op. Niet alleen qua inhoud maar zeker ook qua vormgeving!

Klein maar fijn en symbolisch heel krachtig! Daar waren wij als evenementenbureau naar opzoek. Geen standaard flessen wijnen of sleutelhangers, maar op maat gemaakte stickers, kaarten in een mooie en eigentijdse verpakking. Wij kozen voor ‘Samen kom je verder’, dit thema sloot mooi aan bij de inhoud van onze bijeenkomst en dat werd enorm gewaardeerd door onze opdrachtgever. Daarnaast grote compliment voor de levering; snel en flexibel! Er was geen tijd meer om de geschenken per post te sturen, dus heel erg bedankt dat wij de geschenken persoonlijk bij jou mochten op halen. Het was dan ook voor ons een cadeautje om “jouw cadeautjes” tijdens de bijeenkomst uit te delen ;-)". Hartelijke groet, Sandy Raboen Adviseur Evenementenbureau 

 


Review Herken je Talent wenskaarten

Minke Hermes, opleidingsmanager Graafschap College: 

"De kaarten zijn binnen! Ik vind ze meer dan fantastisch! Graag wil ik je nog laten weten dat ik moeilijk een keuze kon maken uit je aanbod. Wat een prachtige en inspirerende producten! Vooral de hippe/ jonge uitstraling spreekt mij enorm aan, naast de inspiratie die het verder uiteraard ook brengt. 

De kaarten ga ik gebruiken voor mijn teams. Ik werk in het onderwijs, een MBO school. In 2016 krijgen we te maken met nieuwe regelgeving en nieuwe input voor hoe het onderwijs er uit moet gaan zien. Hiervoor heb ik een kick off bijeenkomst georganiseerd. De aftrap om hier naar toe te werken. Maar het is tevens de aftrap voor ons als team. Ik ben er nu voor het vierde jaar opleidingsmanager en de afgelopen jaren hebben we moeten gebruiken om elkaar te leren kennen. We kunnen nu verder op een dieper level.

Vandaar je kaarten met die prachtige vragen. Dat zijn de vragen waarvan ik wil dat de komende tijd over wordt nagedacht. Ieder moet hier voor zichzelf de antwoorden op gaan vinden. Ik denk dat we dan de juiste persoon op de juiste plek kunnen gaan inzetten en daarmee ons onderwijs veel en veel beter kunnen maken en het belangrijkste, interessanter en leuker voor de studenten. 
Met jouw kaarten viel alles op z'n plek voor mij". 


Review Relatiegeschenken op maat

De Belastingdienst Mobiliteitsbureau. Alide Reerink Mobilteitsadviseur:

"Via Catelijne hebben mijn collega en ik ruim 100 wenskaarten besteld. We konden hiervoor zelf foto's en teksten aan leveren en deze zijn prachtig en zeer professioneel door Catelijne verwerkt tot een aantal heel mooie kaarten die door de ontvangers bijzonder op prijs zijn gesteld. De afwerking van de bestelling en de door inspiratiewenskaart.nl geleverde service zijn van een zeer hoge kwaliteit. Dank voor de fijne samenwerking!"

 

 


Review Offerte kaarten op maat

LoopbaanCollectief Oost. Imelda Hanselman Loopbaanprofessional:

"Beste Catelijne, de kaarten zijn goed ontvangen door ons. Drukwerk (in ons geval 4 soorten kaarten voor PR-doeleinden op basis van eigen gemaakt foto’s) is op mooie kwaliteit papier, mooi drukwerk; dat geeft toch ‘gewicht’ en cachet aan de kaarten. Het is fijn dat je je eigen ideeën kan gebruiken;  die worden vervolgens bewerkt door iemand die er met een professionele blik naar kijkt. Er wordt zorg besteedt aan het maken van het uiteindelijke ontwerp."

 


Review Kaarten op maat

Romy Schagen Operationeel directeur Stichting Muses:

"Wat zijn wij vanuit de stichting heel blij dat wij Catelijne van Inspiratiewenskaart hebben mogen ontmoeten vorig jaar. 'Inspiratie' is een woord wat bij ons heel veel voorbij komt, vandaar dat het tussen ons meteen klikte. Catelijne heeft voor ons de kerstkaarten en de verjaardagskaarten ontworpen. Wij hebben hier enorm veel positieve reacties op gekregen, vooral dat de kaarten zo persoonlijk zijn. Wij hopen komend jaar nog heel veel mensen te inspireren met de mooie teksten van inspiratiewenskaart!" 


Review Mindfulness inspiratie kaarten

Eveline Horbach Trainer & Coach:

"Het leuke aan inspiratiewenskaart is dat elke kaart persoonlijk en met zorg is gemaakt, recht uit het hart. Catelijne herkent schoonheid in de natuur, menselijk contact en mooie teksten. Zij weet deze te vertalen naar wenskaarten of kleine inspiratie kaartjes die mensen raken. Als mindfulness trainer deel ik mijn cursisten regelmatig een mindfulness inspiratie kaart uit. Op het moment dat je dan zo'n kaartje dagelijks bij je draagt, bijvoorbeeld in je portemonnee, krijg je op inspirerende manier een mindfulness reminder. En dat werkt. En als slagroom op de taart worden de producten van inspiratiewenskaart zo mooi verpakt, in prachtige doosjes of papier, dat het bijna zonde is om uit te pakken. Die schoonheid en puurheid van papier is heel fijn in een tijdperk waar verder bijna alles digitaal is." 


Review Eindejaarsgeschenk op maat

Inge Beckers HR Communicatie specialist:

"Wat was het heerlijk om door jou mijn Eindejaarsgeschenk 2012 te laten ontwerpen. Je geeft net zoveel om taal als ik. We hadden direct een mooie semantische discussie over de tekst en woordkeuze voor op mijn kaart. Hier houd ik erg van: een ontwerper die stevig meedenkt. Want alles wat je doet is een vorm van communicatie. Het zegt iets over wie je bent. Je bent je goed bewust dat dit juist geldt voor relatiegeschenken. Een goed geschenk weerspiegelt de ziel van de gever en brengt een gevoel teweeg. Uit de reacties van mijn relaties bleek dat het eindejaarsgeschenk van jou hartverwarmend was. Heel veel dank hiervoor!" 

 

 


Review Coach inspiratie kaarten

Marijke Visser Loopbaanadviesbureau:

"In de begeleiding van mijn cliënten met vragen over werk en hun leven gebruik ik graag en regelmatig een inspiratiekaartje. Afhankelijk van wat er gebeurt met die cliënt, waar hij/zij “tegenaan” loopt selecteer ik (ter plekke) een aantal kaartjes en leg dat voor. Ik vraag aan de cliënt: kies 1 of 2 kaartjes die je aanspreken, en vertel waarom je die keuze maakt. Dat werkt vaak verrassend, het kan het inzicht gevend proces helpen en versnellen. Ook nuchtere, niet spiritueel ingestelde mensen reageren enthousiast en nemen hun kaartje graag mee naar huis. De tekstjes zijn goed gekozen, ze ogen ook aantrekkelijk en zowel de Coach- als Mindfulness inspiratiekaartjes zijn goed te gebruiken en aan te bevelen bij coaching gesprekken en in de loopbaanbegeleiding." 

 


Review Kerstkaart op maat

Marjo van Dam Vice-voorzitter Shiatsu Werkgroep Nederland:

"Anders dan anders, daar hou ik van. En dat anders, vond ik bij Inspiratiewenskaart. Kerst 2010 wilden wij onze deelnemers,  van de Shiatsu Werkgroep, een aardigheidje geven, samen met een kerst-nieuwjaarswens. Niet zo’n  standaard wens, maar een móóie, een unieke kaart die iets zegt en tegelijkertijd tot nadenken stemt. Catelijne kwam al snel met een ontwerp, welke niet helemaal overeenkwam met het plaatje in mijn hoofd. Gelukkig is Catelijne niet alleen creatief, maar ook communicatief sterk.  Ze wist mijn ideeën om te zetten tot een prachtige kaart, met een tekst die precies aansloot bij onze doelgroep: Shiatsu therapeuten. Naderhand hebben we alleen maar positieve reacties gekregen op de kaart. Fijn, om onze deelnemers op deze manier aangenaam te mogen verrassen. Catelijne, ik wens je veel succes met Inspiratiewenskaart!"

In de spotlights

Relatiegeschenk / kado Samen kom je verder

Wil je iemand bedanken voor de samenwerking? Of je waardering laten blijken? Dan is dit een origineel geschenk. 

Tip! Kies je eigen ontwerp Relatiegeschenk of persoonlijk cadeau

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Inspiratiewenskaart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel