When the heart feels and the mind understands, then we become a whole human being

Hoi, ik ben Catelijne en woon met mijn gezin in het mooie Amsterdam.

Inspiratie doorgeven op een originele en persoonlijke manier, dat is wat ik wil bereiken met de kaarten en geschenken in mijn  shop. Ik gebruik mooie teksten over eigentijdse thema's die tot nadenken stemmen en probeer een glimlach op iemands gezicht te toveren. Vormgeving en verpakking van de kaarten en geschenken vind ik net zo belangrijk, het moet er hip en aantrekkelijk uit zien. Alles is en wordt met zorg ontworpen en handgemaakt. De producten zijn dan ook in beperkte oplage verkrijgbaar en dat maakt ze uniek. Mooi voor het oog en symbolisch heel krachtig.  

Naast de webshop werk ik als zelfstandig Talent Expert Consultant. Ik richt mij onder andere op Talentdevelopment, Assessment advies en begeleiding, Coaching en Loopbaan begeleiding. Waarbij ik mijn eigen ontworpen Heart in Business inspiratiekaarten inzet.

Dit alles is ontstaan nadat ik in mei 2007 een onvergetelijke reis naar Tenerife heb gemaakt, waar ik in het wild met dolfijnen en walvissen heb gezwommen. Dat was altijd een droom van mij geweest en ik kwam via een vriendin in contact met een echtpaar die zo'n reis organiseerde. Die ervaring was zo indrukwekkend dat ik er een persoonlijk verhaal over heb geschreven, dat in 2008 in het tijdschrift Happinez is gepubliceerd (Daily Happinez, item 'Geluk'). Lees het hier.

Wil je meer over mij weten? 

 Volg me op Twitter 

 Blijf op de hoogte via Facebook

 Lees mijn Linkedin profiel

 Vrouwenfavorites.nl heeft mij geinterviewd!   

NIEUW

Heart in Business Inspiratiekaarten

Heart in Business inspiratiekaarten | 10 kaartjes in cadeauzakje

Heart in Business inspiratiekaartje | Curiosity | per 5 stuks

Ontwerp op maat

  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2020 Inspiratiewenskaart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel