When the heart feels and the mind understands, then we become a whole human being

Inspiratie doorgeven op een originele en persoonlijke manier, dat is wat ik wil bereiken met de kaarten en geschenken in mijn shop. Prikkelen en een bewustwordingsproces in gang zetten. Ik gebruik mooie teksten over eigentijdse thema's die tot nadenken stemmen en probeer een glimlach op iemands gezicht te toveren. Vormgeving en verpakking van de kaarten en geschenken vind ik net zo belangrijk, het moet er hip en aantrekkelijk uit zien. Alles is en wordt met zorg ontworpen en handgemaakt. De producten zijn dan ook in beperkte oplage verkrijgbaar en dat maakt ze uniek. Mooi voor het oog en symbolisch heel krachtig.  

Naast de webshop werk ik als zelfstandig Psycholoog en Life Coach vanuit mijn bedrijf Hart for Talent. Ik heb mezelf gespecialiseerd in het begeleiden van Millennials, naar een gelukkig en moeiteloos leven met focus op zelfkennis en groei in zelfvertrouwen. Ik geloof in de kracht van positieve psychologie, focus op de sterke kanten van mensen. Je bent namelijk het meest gemotiveerd en succesvol in werk dat het dichtst bij je ware aard ligt. Bewustwording creeren is dus een essentiele eerste stap in ieders ontwikkelproces. Precies dat wat ik met mijn inspiratiekaartjes ook wil bereiken. 

Verhaal achter het ontstaan van mijn webshop

Dit alles is ontstaan nadat ik in mei 2007 een onvergetelijke reis naar Tenerife heb gemaakt, waar ik in het wild met dolfijnen en walvissen heb gezwommen. Dat was altijd een droom van mij geweest en ik kwam via een vriendin in contact met een echtpaar dat zo'n speciale reis organiseerde. Die ervaring was zo indrukwekkend dat ik er een persoonlijk verhaal over heb geschreven, dat in 2008 in het tijdschrift Happinez is gepubliceerd (Daily Happinez, item 'Geluk'). 

 

In de spotlights

Relatiegeschenk / kado Samen kom je verder

Wil je iemand bedanken voor de samenwerking? Of je waardering laten blijken? Dan is dit een origineel geschenk. 

Tip! Kies je eigen ontwerp Relatiegeschenk of persoonlijk cadeau

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2013 - 2024 Inspiratiewenskaart | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel